advertentie Banner AGO Badkamers en Tegels 2020 SITE TOP

Opnieuw mogelijke kinderlokker actief in Oss, achtjarig meisje lastig gevallen

Een achtjarig meisje is vrijdagavond op de Berghemseweg in Oss aangesproken door een man in een bestelbus, die haar probeerde te wenken met chocolade.

Op social media deelt de bezorgde zus van het meisje het verhaal. Nadat een donkere man in een witte bestelbus het meisje vroeg om naar hem toe te komen, fietste ze snel door. De man zou daarop nog enige tijd achter haar aan zijn gereden. 

"Ze kwam huilend naar huis en was zo geschrokken", zo schrijft Ilayda Khashayar op een Osse Facebook-pagina, om anderen te waarschuwen. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er vrijdag inderdaad 'sprake was van een verdachte situatie'. De politie is vervolgens ter plaatse gegaan, maar heeft niemand aangehouden. Er is ook geen aangifte gedaan. 

Tweede keer in korte tijd

In januari deed de politie ook al onderzoek naar een mogelijke kinderlokker in Oss. Bij basisschool Kentalis stopte toen een kleine zwarte auto, waarna de bestuurder vroeg of de kinderen bij hem in de auto kwamen zitten om een snoepje te halen. Of er uit dat onderzoek nog iets naar voren is gekomen, is niet duidelijk.